Forum "Wings" Strona Główna "Wings"
Pierwsze polskie forum fanów serialu Wings - Skrzydła
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Bruce Thomas - Tom

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blue_eye
Kapitan



Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Nie 10:03, 12 Gru 2010    Temat postu: Bruce Thomas - Tom




filmografia:
2011 Hall Pass (post-production)
2006-2009 Kyle XY (TV series) - Stephen Trager
2009 CSI: Miami (TV series) - Roger Lansing
2009 Eleventh Hour (TV series) - Dr. Niles Davison
2008 Gotowe na wszystko (TV series) - Peter Hickey
2008 Bones (TV series) - JP Gratton
2008 Babysitter Wanted - Jim Stanton
2007 Closing Escrow - Peter
2005-2006 Trawka (TV series) - Megan's Dad
2006 I Escape (short) - Emotional Man
2006 E-Ring (TV series) - Dr. Wolfe
2004 A Boyfriend for Christmas (TV movie) - Ted Powell
2004 Life on Liberty Street (TV movie) - Mitch
2004 Enterprise (TV series) - Xindi-Reptilian Soldier
2004 Just Desserts (TV movie) - Jim
2003 Legalna blondynka 2 - UPS Guy
2002 Birds of Prey (TV series) - Batman
2001 Legalna blondynka - UPS Guy
2001 Diagnosis Murder (TV series) - Gene Trent
2000 13 dni - Floyd
2000 Port Charles (TV series) - Dr. Joshua Locke
1999 Nash Bridges (TV series) - Rocky Brush
1999 Moda na sukces (TV series) - Trevor McEvoy
1999 Providence (TV series) - Beau Tucker
1996-1998 Beverly Hills, 90210 (TV series) - Carl Schmidt / Hank Bradley
1998 Secrets of a Chambermaid - Bruce
1997 Wings (TV series) - Tom: House of Blues (1997)
1996 The John Larroquette Show (TV series) - David
1995 Ellen (TV series) - Mike Lyons
1995 All My Children (TV series) - Dr. Jonathan Kinder
1995 Models Inc. (TV series) - Trevor Winslow
1993 Something Else - Max
1992 Armia ciemnosci - Mini-Ash3

w Skrzydłach:
sezon 8, odcinek 17 - House of Blues
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin