Forum "Wings" Strona Główna  Forum "Wings" Strona Główna  
  "Wings"
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy  Galerie  Galerie
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Forum "Wings" Strona Główna->Special Guest Stars->Jerry Penacoli - Stan Chester

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Jerry Penacoli - Stan Chester <-Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat->
Autor Wiadomość
blue_eye
PostWysłany: Sob 10:55, 01 Maj 2010 Temat postu: Jerry Penacoli - Stan Chester


Kapitan

Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta



Filmografia:

Columbus Circle (2010) (post-production) .... Jerry Penacoli
"Tim and Eric Awesome Show, Great Job!" (1 episode, 2010)
Quality Time (2008/I) .... Dave the Anchorman
"Stargate: Atlantis" .... Genii Warrior (1 episode, 2008)
Totally Baked: A Pot-U-Mentary (2007) .... Journalist
Catch That Kid (2004) .... Reporter Four
"The Practice" .... Mitchell Roberts (1 episode, 2003)
"The District" .... Aaron Neeley (1 episode, 2002)
Separate Ways (2001) .... Frank Winters
"Days of Our Lives" (1965) TV series .... Miles Malloy (unknown episodes, 2000)
Woman on Top (2000) .... Tom Kelly
Galaxy Quest (1999) .... Reporter
"DreamMaker" (1999) TV series .... Warm-up and Announcer (unknown episodes)
"V.I.P." .... Mr. Banks (1 episode, 1998)
"JAG" .... Will Baker, ZNN (1 episode, 1998)
Legalese (1998) (TV) (voice) .... Hard Copy Voice Over
"Baywatch" .... Harvey Norris (1 episode, 1997)
"Hard Copy" (1989) TV series .... Reporter (unknown episodes, 1996-1999)
"Hudson Street" .... Buck (1 episode, 1996)
"The Bold and the Beautiful" .... Christian Kramer (1 episode, 1996)
"Seduced by Madness: The Diane Borchardt Story" .... Reporter 3 (1 episode, 1996)
"Step by Step" .... Troy Hartman (1 episode, 1995)
"Ellen" .... Richard (2 episodes, 1994-1995)
Deadly Invasion: The Killer Bee Nightmare (1995) (TV) .... Newscaster
"Wings" .... Stan Chester (1 episode, 1995)
- Have I Got a Couple for You (1995) TV episode .... Stan Chester

Roseanne and Tom: Behind the Scenes (1994) (TV) .... Field Reporter
"Chicago Hope" .... Anchor Person (1 episode, 1994)
Precious Victims (1993) (TV) .... Charles Bosworth
"Cheers" .... Newscaster (1 episode, 1993)
"Santa Barbara" (1984) TV series .... Jerry Hernandez (unknown episodes, 1992)
"One Life to Live" (1968) TV series .... Fergus (unknown episodes, 1991)

reżyser::
"Hard Copy" (1989) TV series (unknown episodes)

we własnej osobie:
"Extra" .... Himself - Reporter (4 episodes, 2007-2008)
"The Young and the Restless" .... Himself / ... (1 episode, 2006)
"SoapTalk" .... Himself (1 episode, 2005)
"The Sharon Osbourne Show" .... Himself (1 episode, 2004)
Amy's Orgasm (2001) .... Himself
"The Bold and the Beautiful" .... Himself (3 episodes, 1996-1998)
"Caroline in the City" .... Himself (1 episode, 1998)
E!'s Live Countdown to the Academy Awards (1996) (TV) .... Himself
"Attitudes" .... Co-Host / ... (1 episode, 1991)


w Skrzydłach - sezon 6, odcinek 13:
Have I Got a Couple for You
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum "Wings" Strona Główna->Special Guest Stars->Jerry Penacoli - Stan Chester
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
 
 


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
DAJ Glass (1.0.5) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB Š 2001, 2002 phpBB Group