Forum "Wings" Strona Główna "Wings"
Pierwsze polskie forum fanów serialu Wings - Skrzydła
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Karen Kilgariff - Tammy Todd

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blue_eye
Kapitan



Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Wto 7:39, 16 Lut 2010    Temat postu: Karen Kilgariff - Tammy Todd




Filmografia:


"The Book Group" .... Jean Pettengill (5 episodes, 2003)
Punch-Drunk Love (2002) (voice) .... Anna
The Girls Guitar Club (2001) .... Karen
"Late Friday" .... Girls Guitar Club (2 episodes, 2001)
The Anniversary Party (2001) .... Karen
"Mr. Show with Bob and David" .... Various (15 episodes, 1997-1998)
Pulp Comics: Margaret Cho (1998) (TV) .... Various
"Tenacious D" .... Waitress (1 episode, 1997)
"Jenny" .... Sales Clerk (1 episode, 1997)
"Wings" .... Tammy Todd (1 episode, 1996)
- Wingless: Part 2 (1996) TV episode .... Tammy Todd

"Cybill" .... Chef (1 episode, 1996)
"The Drew Carey Show" .... Pam (2 episodes, 1995)


Writer:
"Ellen: The Ellen DeGeneres Show" (4 episodes, 2006-2007)
The 55th Annual Primetime Emmy Awards (2003) (TV) (writer)
The Girls Guitar Club (2001) (writer)
"Hype" (3 episodes, 2000)


Producer:
"Ellen: The Ellen DeGeneres Show" (producer) (4 episodes, 2006-2007)

Soundtrack:
The Anniversary Party (2001) (writer: "Love Is Real") (performer: "Love Is Real")

Self:
"Ellen: The Ellen DeGeneres Show" .... Herself / ... (5 episodes, 2006)
Tenacious D: The Complete Masterworks (2003) (V) .... Waitress
"Heroes of Comedy: Women on Top" (2003) TV mini-series
"The Martin Short Show" .... Herself (1 episode, 1999)
"Premium Blend" .... Herself - Stand-up Comedian (1 episode, 1997)
"Make Me Laugh" (1997) TV series
Comics Come Home 3 (1997) (TV) (as Girls Guitar Club)
Young Comedians (1995) (TV)

w Skrzydłach - Wingless (2), sezon 8, odc. 9
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin