Forum "Wings" Strona Główna "Wings"
Pierwsze polskie forum fanów serialu Wings - Skrzydła
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Marie Marshall - Melinda

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blue_eye
Kapitan



Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Sob 15:42, 06 Lut 2010    Temat postu: Marie Marshall - Melinda



filmografia:



Sak 600 (2004) .... The Pale Woman
Freelancer (2003) (VG) (voice)
"Early Edition" .... Bonnie Rousseau (1 episode, 2000)
Other Voices (2000) .... Headset
Colourful (2000/I) (voice: English version) .... Skirts, Flip Brunette On Subway
"The Pretender" .... Linda (1 episode, 1999)
"Two Guys, a Girl and a Pizza Place" .... Valerie (1 episode, 1998)
Chance of a Lifetime (1998) (TV) .... Patty
"Babylon 5" .... Pfc. Elizabeth 'Dodger' Durman (2 episodes, 1995-1998)
"Hang Time" .... Kate Mason (1 episode, 1997)
"The Tony Danza Show" .... Susan (1 episode)
"One West Waikiki" .... Laura (1 episode, 1996)
"The Marshal" .... Marshal Lisa Bishop (1 episode, 1995)
"Live Shot" .... Rosie Pomeranz (3 episodes, 1995)
"L.A. Law" .... A.D.A. Tish Nida (1 episode, 1994)
"Star Trek: The Next Generation" .... Kelsey (1 episode, 1993)
"Silk Stalkings" .... Solange (4 episodes, 1992-1993)
Ring of the Musketeers (1992) (TV) .... Melody
"Billy" (1992) TV series .... Mary Springer MacGregor (unknown episodes)
"Wings" .... Melinda (1 episode, 1991)
Shakedown (1988) .... Muffy


w Skrzydłach: sezon 2, odcinek 19
All in the Family jako Melinda, matka Kenny'ego
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin