Forum "Wings" Strona Główna "Wings"
Pierwsze polskie forum fanów serialu Wings - Skrzydła
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gabe Dell Jr. - dostawca pizzy

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blue_eye
Kapitan



Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Śro 22:13, 17 Mar 2010    Temat postu: Gabe Dell Jr. - dostawca pizzy




Filmografia:

Luster (2002) .... Private Investigator
"Beyond Belief: Fact or Fiction" (1 episode, 2000)
"Beverly Hills, 90210" .... Student1 (2 episodes, 1999)
4 Faces (1999) (as Gabriel Dell)
The Outsider (1998) (TV) .... Garland Widmark
"House Rules" .... Brad (1 episode, 1998)
Mars (1997) .... Buckskin Greenberg
Life During Wartime (1997) .... Skippy Hudler
"Nash Bridges" .... Andy Frame (1 episode, 1997)
Sometimes They Come Back... Again (1996) (V) .... Steve Pagel
The Devil Takes a Holiday (1996) .... Sam
"ER" .... Michael (1 episode, 1995)
"All-American Girl" .... Dakota (1 episode, 1994)
Midnight Run for Your Life (1994) (TV) .... Artie Kisco
"Sirens" .... Karl (1 episode, 1993)
"Wings" .... Pizza Boy (1 episode, 1993)
- What the Cabbie Saw (1993) TV episode .... Pizza Boy

Midnight Kiss (1993) .... Punk2


W Skrzydłach: What the Cabbie Saw (4-12)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin