Forum "Wings" Strona Główna "Wings"
Pierwsze polskie forum fanów serialu Wings - Skrzydła
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kaye Kittrell - stewardesa

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blue_eye
Kapitan



Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Śro 22:16, 17 Mar 2010    Temat postu: Kaye Kittrell - stewardesa



Filmografia:


Pawn (2009) .... Sophie Hutson
Seems Like Yesterday (2008)
Next of Kin (2008) .... Principal
Blind Luck (2007) .... Gossiping Mom
"Misconceptions" .... Shopping Mom (1 episode)
"Alias" .... Mrs. Gibson 'Mom' (1 episode, 2005)
"Gilmore Girls" .... Jacqueline (2 episodes, 2005)
Betty's Treats (2004) .... Betty
"The Sopranos" .... Sick Woman (1 episode, 2002)
"Titus" .... Woman (1 episode, 2001)
"Becker" .... Female Postal Worker (1 episode, 1999)
Snow Child (1997)
"Dr. Quinn, Medicine Woman" .... Rachel (1 episode, 1994)
"Wings" .... Stewardess (1 episode, 1992)
- Stew in a Stew (1992) TV episode .... Stewardess

"General Hospital" (1963) TV series .... Hillary Bates (unknown episodes, 1988)
"Saturday Night Live" .... Various (5 episodes, 1982-1985)



W Skrzydłach:
odcinek Stew in a Stew (3-14)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin