Forum "Wings" Strona Główna  Forum "Wings" Strona Główna  
  "Wings"
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy  Galerie  Galerie
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Forum "Wings" Strona Główna->Special Guest Stars->Lisa Edelstein - Marsha Peebles

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Lisa Edelstein - Marsha Peebles <-Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat->
Autor Wiadomość
blue_eye
PostWysłany: Pon 8:14, 10 Sty 2011 Temat postu: Lisa Edelstein - Marsha Peebles


Kapitan

Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta




Filmografia:
2004- : Dr House (House, M.D.) jako Dr Lisa Cuddy
2008: Special Delivery jako Maxine Carter
2006: Ugotowani (Grilled) jako Carolyn
2005: Ojcowie i synowie (Fathers and Sons) jako Irene
2005: I Love the '90s: Part Deux jako ona sama
2005: Przyszywany wujek (Say Uncle) jako Sarah
2004: Donut Hole jako Sarah
2003: Mroczna prawda (Date with Darkness: The Trial and Capture of Andrew Luster, A) jako Maeve Fox
2003: Małolaty u taty (Daddy Day Care) jako Mama Crispin
2003: Mów mi swatka (Miss Match) jako Karen (gościnnie)
2002: Bez śladu (Without a Trace) jako Dr Lianna Sardo (gościnnie)
2002: Miłosna obsesja (Obsessed) jako Charlotte
2002: Leap of Faith jako Patty
2002-2003: Lekarze marzeń (Presidio Med) jako Janine Rothman (gościnnie)
2001: Miasteczko Black River (Black River) jako Laura
2001: Liga Sprawiedliwych (Justice League) jako Mercy Graves (głos) (gościnnie)
2001-2002: Going to California jako Dana (gościnnie)
2000: Czego pragną kobiety (What Women Want) jako Dina
2000: Zakazany owoc (Keeping the Faith) jako Ali Decker
2000-2001: Grosse Pointe jako Shawn Shapiro (gościnnie)
1999-2006: Prezydencki poker (West Wing, The) jako Laurie (gościnnie)
1999-2002: Sprawy rodzinne 2 (Family Law) jako Doktor Rachel Thompkins (gościnnie)
1999: 30 dni do ślubu (30 Days) jako Danielle
1999-2005: Potyczki Amy (Judging Amy) jako Sylvia Danforth (gościnnie)
1998: Batman i Superman (Batman/Superman Movie, The) jako Mercy Graves (głos)
1998: In the Loop
1998: Indiscreet jako Beth Sussman
1998-2002: Felicity jako Lauren
1998: Los Angeles bez mapy (L.A. Without a Map) jako Sandra
1998-2000: Sports Night jako Bobbi Bernstein (gościnnie)
1998: Plan Zuzanny (Susan's Plan) jako Penny Myers
1998: I'm Losing You jako Diantha's Patient
1997-2002: Ally McBeal jako Cindy McCauliff
1997-2000: New Batman Superman Adventures, The jako Mercy Graves (głos)
1997-2003: Ja się zastrzelę (Just Shoot Me!) jako Erin Simon (gościnnie)
1997-2004: Practice, The jako Diane Ward (gościnnie)
1997: Lepiej być nie może (As Good as It Gets) jako Kobieta przy stole
1996: Miłość czy kochanie (Relativity) jako Rhonda Roth
1996-2000: Superman jako Mercy Graves (głos)
1995-1998: Cybill jako Kristen Clark (gościnnie)
1995-1996: Partners jako Cindy Wolfe (gościnnie)
1995-1997: Ned i Stacey (Ned and Stacey) jako Janine (gościnnie)
1995-1996: Almost Perfect jako Patty Karp
1994: Ostry dyżur (ER) jako Aggie Orton (gościnnie)
1994: Przygoda miłosna (Love Affair) jako Asystentka w studio
1993-2004: Frasier jako Caitlin (gościnnie)
1992-1999: Szaleję za tobą (Mad About You) jako Lynne Stoddard (gościnnie)
1991: Doors (Doors, The) jako Makijażystka
1990-1997: Skrzydła (Wings) jako Marsha Peebles (gościnnie, 1993)
1990-1998: Kroniki Seinfelda (Seinfeld) jako Karen (gościnnie)
1986-1994: Prawnicy z Miasta Aniołów (L.A. Law) (gościnnie)


w Skrzydłach: odc. Labor Pains (4-13)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum "Wings" Strona Główna->Special Guest Stars->Lisa Edelstein - Marsha Peebles
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
 
 


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
DAJ Glass (1.0.5) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB Š 2001, 2002 phpBB Group