Forum "Wings" Strona Główna "Wings"
Pierwsze polskie forum fanów serialu Wings - Skrzydła
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Adam Hendershott - Tommy

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blue_eye
Kapitan



Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Czw 15:42, 16 Gru 2010    Temat postu: Adam Hendershott - Tommy



filmografia

2010 Small Town Saturday Night - Les Ryan
2010 The Mine - Jim
2008 Life (TV series) - Benny Bankley
2007 X's & O's - Harlen
2007 Sydney White - Jeremy
2007 Nancy Drew - Guy at Party
2007 Cold Case (TV series) - Lucas Gladwell
2007 AmericanEast - Customer1
2006 Kochane klopoty (TV series) - A.K.
2006 Big Bad Wolf - Nick Baxter
2006 I Swimming (short) - Robert 'Navy Boy' Larrabee
2005-2006 Veronica Mars (TV series) - Vincent "Butters" Clemmons
2005 Halfway Decent - Rehab Kid
2005 Nip/Tuck (TV series) - Derek Jordan
2004 Jack & Bobby (TV series) - Garrett
2004 Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service (TV series) - Josh
2004 CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (TV series) - Henry Capana
2004 Charmed (TV series) - Slick
2003 Fish Without a Bicycle - Drive-thru Guy
2003 The Division (TV series) - Charlie
2003 Maniac Magee (TV movie) - Big John McNabb
2002 The Jersey (TV series) - Dwayne
2002 Judging Amy (TV series) - Gunnar Barard
2002 Boston Public (TV series) - Brian Hunt
2001 Dotyk aniola (TV series) - Randy Templeton
2000 Malcolm in the Middle (TV series) - Cadet2 / Cadet Adam
1999 Lansky (TV movie) - Irish Boy2
1997 Home Improvement (TV series) - Kevin
1996 Mr. & Mrs. Smith (TV series) - Bobby
1996 The Faculty (TV series) - Billy
1996 Spider-Man (TV series) - Additional Voices
1996 Celtic Pride - Tommy O'Hara
1996 Terror in the Family (TV movie) - Adam Martin
1996 Playing Dangerous 2 - Billy Spengler
1995 What a Mess (TV series) - Son (1995)
1995 Step by Step (TV series) - Kirk Weber
1994 The Bears Who Saved Christmas (TV short) - Tom (voice)
1994 Hardball (TV series) - Nelson
1994 The Adventures of Brisco County Jr. (TV series) - Bog
1994 Children of the Dark (TV movie) - Skip
1994 Greedy - Joe (9 years old)
1994 Viper (TV series) - T.J.
1993 The Nanny (TV series) - Kevin
1993 The Trouble with Larry (TV series) - Brad
1993 Wings (TV series) - Tommy: Another Wedding
1993 Getting By (TV series) - Blake
1992 Szczere klamstwo (TV movie) - Shannon
1992 Roseanne (TV series)
1992 Radio Flyer - Boy1
1992 Brooklyn Bridge (TV series) - Ronnie
1991 Perfect Strangers (TV series) - Richie Johnson
1991 Homefront (TV series) - Vincent
1990 Night Court (TV series) - Dr. Loogie
1990 Doogie Howser, M.D. (TV series) - Young Doogie

Skrzydła:
sezon 4, odcinek 21 – Another Wedding
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin