Forum "Wings" Strona Główna  Forum "Wings" Strona Główna  
  "Wings"
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy  Galerie  Galerie
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Forum "Wings" Strona Główna->Special Guest Stars->Todd Waring - Matthew Evans

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Todd Waring - Matthew Evans <-Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat->
Autor Wiadomość
blue_eye
PostWysłany: Nie 10:05, 12 Gru 2010 Temat postu: Todd Waring - Matthew Evans


Kapitan

Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta




filmografia
2010 The Good Guys (TV series)
2010 Proposition 8 Trial Re-Enactment (TV series documentary) - Ronald Flynn
2009 Nip/Tuck (TV series) - Garth McCloud
2009 In Gayle We Trust (TV series) - Mr. Anderson
2009 Castle (TV series) - Dave Ellers
2009 Chirurdzy (TV series) - Tobin
2008 Gotowe na wszystko (TV series) - Dr. Martin
2007 The Young and the Restless (TV series) - Todd Scheller Jr.
2007 Cane (TV series) - Senator Barnes
2007 Final Approach (TV movie) - Greg Adler
2007 Oh, Boy. (TV short) - Good guy
2007 Heartland (TV series) - Dr. Newell
2007 Take - Loud Talker
2005-2006 Close to Home (TV series) - Attorney George Hart / Geoff Hart / Geoffrey Hart
2005 Jane Doe: The Wrong Face (TV movie) - Alex Brandt
2004 Boston Legal (TV series) - Daniel Ralston
2004 Detektyw Monk (TV series) - Maintenance Worker
2002-2004 The Guardian (TV series) - ADA Finneran
2004 Judging Amy (TV series) - Ben Hadlock
2004 Cold Case (TV series) - Sean Murphy
2003 Miracles (TV series) - Phil Bradley
2001 The West Wing (TV series) - Rep. Rathburn
2001 JAG (TV series) - Capt. Perry Reeves
1999 Sliders (TV series) - Mark Einman
1999 NYPD Blue (TV series) - Malcolm Cullinan
1998 Caroline in the City (TV series) - Steve
1998 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV series) - Mr. McGann
1994-1998 Star Trek: Deep Space Nine (TV series) - DeCurtis / Lasaran
1998 Alright Already (TV series) - Mitch
1997 The Secret World of Alex Mack (TV series) - Dr. Felker
1997 Working (TV series) - John Delaney
1997 Wings (TV series) - Matthew: House of Blues (1997)
1996 Murphy Brown (TV series) - George King
1996 Tracey Takes On... (TV series)
1996 ABC Afterschool Specials (TV series) - Jerry Gallagher
1996 Melrose Place (TV series) - Don Pierce
1996 Champs (TV series) - Phil
1995 Maybe This Time (TV series) - Richard
1995 OP Center (TV movie)
1995 Under Suspicion (TV series) – Koreatown Murder (1995)
1994 Ellen (TV series) - William
1993 Civil Wars (TV series) – Alien Aided Affection (1993)
1992 Silk Stalkings (TV series) - Nick Geiger
1992 Sinatra (TV movie)
1991 Love & Murder - Hal Caine
1988 Duet (TV series) – His Mother, Myself (1988)
1988 Splash, Too (TV movie) - Allen Bauer
1987 The Return of the Shaggy Dog (TV movie) - Montgomery ' Mochie' Daniels
1987 Nothing in Common (TV series) - David Basner
1986 The Stiller & Meara Show (TV movie) - Daniel Bender
1985 The Lucie Arnaz Show (TV series) - Larry Love
1981 Coward of the County (TV movie) - Luke


w Skrzydłach:
sezon 8, odcinek 17 - House of Blues
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum "Wings" Strona Główna->Special Guest Stars->Todd Waring - Matthew Evans
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
 
 


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
DAJ Glass (1.0.5) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB Š 2001, 2002 phpBB Group