Forum "Wings" Strona Główna "Wings"
Pierwsze polskie forum fanów serialu Wings - Skrzydła
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Lee Brooks - Phil

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blue_eye
Kapitan



Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Czw 15:40, 16 Gru 2010    Temat postu: Lee Brooks - Phil



Filmografia:

2004 Bezdroza - Ken Cortland
2004 Moda na sukces (TV series) - Marone Board Member2
2003 Strong Medicine (TV series) - Bronchoscopy Guy
2000 Martial Law (TV series) - Reporter
1997 Timecop (TV series) - Lawyer
1992-1996 Melrose Place (TV series) - Scott / Tom
1996 Wasted - The Interrogator
1993 Wings (TV series) - Phil
1993 Star Trek: Deep Space Nine (TV series) - Aphasia Victim
1992 Doogie Howser, M.D. (TV series) - Paramedic
1991 Reasonable Doubts (TV series) - Bartender
1986 The Deliberate Stranger (TV movie)
1984 Santa Barbara (TV series) - Cult Leader

w Skrzydłach:
sezon 4, odcinek 21 - Another Wedding
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum "Wings" Strona Główna -> Special Guest Stars Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin