Forum "Wings" Strona Główna  Forum "Wings" Strona Główna  
  "Wings"
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy  Galerie  Galerie
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Forum "Wings" Strona Główna->Special Guest Stars->Lee Brooks - Phil

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Lee Brooks - Phil <-Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat->
Autor Wiadomość
blue_eye
PostWysłany: Czw 15:40, 16 Gru 2010 Temat postu: Lee Brooks - Phil


Kapitan

Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 1591
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta



Filmografia:

2004 Bezdroza - Ken Cortland
2004 Moda na sukces (TV series) - Marone Board Member2
2003 Strong Medicine (TV series) - Bronchoscopy Guy
2000 Martial Law (TV series) - Reporter
1997 Timecop (TV series) - Lawyer
1992-1996 Melrose Place (TV series) - Scott / Tom
1996 Wasted - The Interrogator
1993 Wings (TV series) - Phil
1993 Star Trek: Deep Space Nine (TV series) - Aphasia Victim
1992 Doogie Howser, M.D. (TV series) - Paramedic
1991 Reasonable Doubts (TV series) - Bartender
1986 The Deliberate Stranger (TV movie)
1984 Santa Barbara (TV series) - Cult Leader

w Skrzydłach:
sezon 4, odcinek 21 - Another Wedding
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum "Wings" Strona Główna->Special Guest Stars->Lee Brooks - Phil
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
 
 


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
DAJ Glass (1.0.5) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB Š 2001, 2002 phpBB Group